Vizol S 0,4% szemcsepp sĂşlyos szemszĂĄrazsĂĄgra 10ml

Vizol szemcseppek

A Vizol S szemcseppek védik, nedvesítik és síkosítják a szemfelszínt.

anti aging arclemosó szett kristályos ásványi anyagokat feltöltő anti aging éjszakai krém

Alkalmazásuk gyorsan enyhíti a kellemetlen tüneteket. A Vizol S szemcseppek használatával a szemszárazság csökkenthető, és ezáltal a szemszárazsággal járó szövődmények megelőzhetőek.

Vizol S 0,4% old szemcsepp száraz szemre

A nátrium-hialuronát az emberi szem nélkülözhetetlen alkotóeleme. A Vizol S szemcseppek magas koncentrációban tartalmaznak nátrium-hialuronátot.

anti aging termékek statisztikák a családon belüli erőszakról svájci anti aging enciklopédia

A nátrium hialuronát minden egyes pislogáskor stabil védőréteget képez a szem felszínén, gyorsan enyhítve a szemszárazság kellemetlen tüneteit, mint az idegentest-érzés, homokszem-érzés, viszketés, kivörösödés, égő érzés, könnyezés és fényérzékenység. Használat előtt távolítsa el a védőkupakot, majd használat után helyezze vissza. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az első alkalmazás előtt pumpálást kell végezni.

legjobb öregedésgátló bőrápoló érzékeny bőrre legjobb krém a mély ráncok számára ausztrália

Az oldat pumpálása során a palackot a cseppentő véggel lefelé kell vizol szemcseppek. Távolítsa el a kupakot a pumpáról 2. Ábrán látható módon fogja meg a pumpát 3.

visine szemcsepp vörös szemre vitaminos szemcsepp

Fordítsa fejjel lefelé a tartályt és aktiválja a pumpát, míg meg nem jelenik az első csepp. Tartsa fejjel lefelé a tartályt, majd a pumpát megnyomva cseppentse vizol szemcseppek előírt számú cseppet a szembe.

produk anti aging pria terbaik homlok botox

A kezelőorvossal vizol szemcseppek konzultációt követően a Vizol S szemcseppek alkalmazhatók szemsebészeti beavatkozások után, valamint olyan típusú szemszárazság esetén is, amelyet gyulladáscsökkentő szemkészítmények alkalmazása vált ki. A Vizol S szemcseppek nem tartalmaznak tartósítószert Így csökken az irritáció és a szemfelszín károsodásának esélye.

A készítményt általában jól tolerálják a betegek.

Vizol S 0,4% szemcsepp sĂşlyos szemszĂĄrazsĂĄgra 10ml

Ha mégis mellékhatást tapasztalna, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez! Megfelelő alkalmazás mellett a készítmény 30 napos használatra elegendő.

Súlyos szemszárazság tüneteire, extrém viszkozitású, ideális éjszakai használatra is. Szemszárazság esetén: A VizolS -lal bármilyen típusú szemszárazság sikeresen kezelhető, enyhétől a súlyos fokig.

Hosszan tartó alkalmazás esetén konzultáljon orvosával. A speciális szúrót tartalmazó cseppentő technológiának köszönhetően a folyadék a felbontást követően is steril marad.

A biztonságos alkalmazás és higiénia érdekében a flakont csak egyetlen személy használja!

Letöltések Termékleírás Kiemelkedően magas nátrium-hialuronát hatóanyag-tartalom,így hosszabb ideig tartó nedvesítést biztosítanak. Tartósítószer-mentes formula. Kétféle hatáserősség a szemszárazság mértékétől függően,mert az eltérő súlyosságú szemszárazság eltérő kezelést igényel. Alkalmazhatók kontaktlencse használat és allergiás eredetű szemszárazság esetén is, ill.

A Vizol S szemcseppek és kontaktlencse folyadékok, valamint más szemcseppek vagy helyileg alkalmazott szemkenőcsök között kölcsönhatás nem ismert.

Ha más szemkészítményt is alkalmaz, legalább 15 percet várjon a két adagolás között.

A cseppentést követően gyorsan enyhülnek a kellemetlen tünetek. A Vizol S INTENSIVE szemcsepp hatása kettős: nátrium-hialuronát összetevője nedvesíti és stabilizálja a könnyfilmréteget, míg a dexpantenol nyugtatja és védi a szemfelszínt, elősegítve annak regenerálódását. A szemszárazság csökkenthető, és ezáltal a szövődmények megelőzhetők. Ha allergiás reakciót észlel, azonnal hagyja abba a készítmény használatát és forduljon orvoshoz!

Tartózkodjon a járművezetéstől vagy gépek müködtetésétől mindaddig, amíg látása ismét kitisztul. Gyermekek elől elzárandó! Svilno Felnyitás után napig használható fel.

Vizol Látható különbség

Ne alkalmazza a lejárati idő után.