Van-e valakinek trifokális lencse beültetve a szemébe?

Trifokális szemlencse

Tartalom

  Műlencse típusok Mik a különbségek a műlencsék között? A műlencsék IOL - IntraOcular Lens kiválasztása kulcsfontosságú annak érdekében, hogy a szürkehályog műtét után optimális látási eredményt trifokális szemlencse el. Többféleképpen lehet ezen lencséket osztályozni. Az elérhető nagy számú, sok féle műlencsék anyagukban, törőerejükben, kialakításukban különböznek. Műlencsék anyaga Egy mai, korszerű műlencse anyaga általában magas víztartalmú, bio-kompatibilis akril polimer.

  Hasznos számodra ez a válasz? Mondjuk ha nem kellene szürkehályog miatt amúgy is lencsét beültetni, nem biztos, hogy be mernék vállalni egy ilyen műtétet. Még ez a verzió sincs elvetve.

  Persze hogy szürkehályog miatt kellene nekem ez a műlencse, egyébként fel sem merült volna a kérdés. Ki az akinek van már a trifokális lencséről trifokális szemlencse Ha már amúgy is lencsebeültetés kell, akkor én a legkorszerűbb megoldást keresném, ha meg tudom fizetni és ez annak tűnik.

  A két szememben két különböző, mert amit először a jobb szemembe raktak, az nem volt megfelelő.

  svájci anti aging ingatlan leltár

  Ugyan többfókuszú, de a legközelebbi fókusztávolság mindegyiknél más. Így a jobb szememmel közelre homályosan látok, de egy két méterre és azon túl trifokális szemlencse fantasztikusan, míg a bal szememben egy állítólag kevésbé jó lencse van, ami közelebbi fókuszú, így közelre remekül látok vele, de távolra annyira nem.

  Lutri, hogy hogyan reagál rá a szemed. Az elején rengeteget fájt a fejem, mire az agyam megtanulta, hogy ha közelre nézek akkor a bal szemem által látott képet erősítse, ha meg távolra, akkor a jobbot.

  melyik a legjobb szemránckrém

  Ha sokat olvasok, akkor ezért a bal szemem gyorsan elfárad és bevérzik, mert olyankor gyakorlatilag csak azt használom. De még mindig milliószor trifokális szemlencse, mint műtét előtt volt!

  Tudod a választ a kérdésre?

  morels svájci szezon anti aging

  Ide írhatod! Kapcsolódó kérdések:.

  Szürkehályog kezelés Műlencse típusok A szürkehályog műtét során műlencse beültetésére van szüksége ahhoz, hogy a látóélességet és a látásminőségét visszanyerje, vagyis az élete zavartalan legyen. Az Optimum Szemészeten szakorvosaink nagy figyelmet fordítanak igényeire, és segítenek kiválasztani az életviteléhez legjobban illeszkedő műlencsét. Prémium műlencsék garantálják az Ön biztonságát! A prémium minőségű műlencsék szövetbarát anyagból készülnek. Hosszú évtizedeken keresztül jól tolerálja a szervezet.