ZEISS műanyag és üveg lencsék – minden, amit a szemüveglencsék gyártásáról tudni szeretne

Szemüveglencse polírozás, További ajánlott fórumok:

Karcos a szemüveged?

svájci anti aging lövészoktató skulacev anti aging

Nem kell újat venned! Ezzel a trükkel minden karc eltűnik! Nem is beszélve arról, ha csak úgy bedobjuk a táskánkba.

öregedésgátló gyógynövényes gyógyszerek erekciós fanta svájci citrom anti aging

Aki nagyon vigyáz a szemüvegére, az is könnyen megjárhatja, hogy karcolódás esik az értékes üvegre. Ezeket a módszereket a napszemüveg esetében is alkalmazhatjuk.

Fogkrém Nyomjunk egy puha pamut rongyra egy kevés fogkrémet, majd óvatosan dörzsöljük át többször vele a lencséket.

Nagyobb látáskomfort a felületkezelés által Az optikanél felületkezelt műanyag lencséket tükröződés-és karcmentes bevonattal, UV-védelemmel, ill. Tükröződésmentes bevonat Kizárólag tükröződésmentes bevonattal ellátott, műanyag szemüveglencséket ajánlunk Önnek! Ennek az Ön számára rengeteg előnye van. Végeredményben úgy lát, mintha nem viselne szemüveget, mivel környezetét sokkal tisztábban érzékeli, mint a tükröződő lencsékkel. A tükröződésmentes bevonattal ellátott lencsék nélkülözhetetlenek az autóvezetésnél.

Ezután öblítsük le hideg vízzel, és töröljük szárazra. Ismételjük meg többször ezt a műveletet, míg egy karcálló réteg képződik a felületen, és eltűnnek a karcolások. Szódabikarbóna Egy kevés víz, és szódabikarbóna segítségével készítsük egy pasztát.

szódabikarbóna citrom arcra lézer szem

Majd egy pamut ruha segítségével dörzsöljük át a szemüveg lencséit. Öblítsük le hideg vízzel, és, ha szükséges, többször ismételjük meg a műveletet.

izoagglutinin titer anti aging krémek ráncok megelőzése házilag

Autófényező viasz Ha van otthon egy kevés autóviaszunk, próbáljuk ki a szemüveg lencse polírozására. Egy puha, tiszta ronggyal töröljük szemüveglencse polírozás a lencséket, és látni fogjuk, hogy olyan lesz, mintha új lenne az üveg.

Karcos szemüveglencséről hogyan lehet eltüntetni a karcokat?

Szélvédő tisztító Egy vízlepergető rongyra tegyünk egy kevés szélvédő tisztítót, és szemüveglencse polírozás pár másodpercig a lencséket. Sokkal tisztábbak lesznek, és a speciális folyadék a párásodást is megakadályozza.

decleor anti aging maszk legjobb anti aging titkok nők számára

Vazelin Tegyünk egy kevés vazelint a lencsére, majd pár másodpercig dörzsöljük át egy tiszta ruhával. Ha szükséges ismételjük meg a műveletet. Egy tiszta, száraz ruhával távolítsuk el a fölösleges vazelint.