ÖSSZETEVŐK (INCI)

Szemkörnyékápoló kremmania, CeraVe Eye Repair Cream

Tartalom

  szemkörnyékápoló kremmania szankció crossing swiss white line anti aging

  Korcsoport: Előrebocsátom, hogy újabban a termék összetétele már más, mint ami a Ezt természetesen jeleztem az adminisztrátoroknak is. Ami pedig a véleményemet illeti: én háromszoros hurrát kiáltottam a boltban, amikor megláttam. Pont ilyen szemkörnyékápoló kremmania arcolajat kerestem régóta a száraz, vízhiányos, kipirosodásra és érzékenységre hajlamos bőrömre, és plusz öröm, hogy a szemkörnyékemre is nyugodt szívvel kenhetem.

  szemkörnyékápoló kremmania anti aging tippek ellen fa

  Pont ezek a bőrömnek legkedvesebb, leghálásabb összetevők kókuszolaj, makadámdió-olaj, sárgabarackmag-olaj, mandulaolaj, szőlőmagolaj, csipkebogyómag-olaj, E-vitamin, kamillaés végre mindenféle illatanyag, illóolaj Citronellol, Geraniol, Linaloolmeg egyéb felesleges és irritatív összetevők nélkül!

  A teljesen natúr illat is erről árulkodik. Az én bőrömbe igen könnyen beszívódik, Ft-ért pedig az élmény megfizethetetlen.

  szemkörnyékápoló kremmania egyik szem piros

  Azt viszont mindenképpen ajánlanám a gyártónak, hogy egyrészt oldja meg, hogy a pipettából ne csöpögjön össze-vissza a termék, csak ha kinyomom; másrészt tegye a szérumot inkább sötét vagy átlátszatlan üvegbe, hogy a termék minél tovább stabil maradjon.