Ilcsi Flavonoid extra szemránckrém 30 ml - 529

Ilcsi szemránckrém, Ilcsi Szemránckrém

Tartalom

  öregedésgátló hidratáló 20-as évek gengsztereinek

  Főbb összetevők: erdei mályva, ginkgó, jukka, körömvirágolaj, mezei zsurló, szójaolaj Használata otthon: Vékonyan vidd fel a szem köré és ilcsi szemránckrém felszívódni. Használd naponta kétszer, reggel és este.

  ránctalanító krém fogyasztói jelentések

  BDIH minősítés: A német BDIH szövetség a vezető natúrkozmetikum gyártókkal együtt kifejlesztett egy irányelvet a ilcsi szemránckrém kozmetikumokra vonatkozóan. A BDIH emblémával ellátott termék tehát garancia arra, hogy valódi természetes, megbízható kozmetikumról van szó. Ilcsi néni, ban fektette le a vállalkozás alapjait. Az es éveknek a kozmetikai termékekre vonatkozó hiánya és a kiváló szakmai igényessége indította el a pályán az Ilcsi termékeket.

  anti aging svájci evangélium lenyomata

  Napjainkban is szorgalmasan dolgoznak és a kezdeti 28 termék immáron termékre növekedett. Napjainkra az Ilcsi termékek a világ negyven országában elismert és keresett kozmetikai termékek. Mindenhol nagy kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, jól azonosítható, magyar sajátosságokat magába foglaló, kiváló hatóanyag-koncentrációjú Ilcsi Professzionális natúr kozmetikum.

  anti aging felülvizsgálat

  Az Ilcsi termékek immáron az Illatszeronline Drogéria Áruházban is megvásárolható. Az Ilcsi termékek mellett természetesen számos krémet és testkezelést is megtaláltok a Drogéria Áruházunkban.

  svájci jótékonysági anti aging