ANTI-AGING ÉS RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS - Ilcsi referenciakozmetika - Debrecen

Ilcsi ránctalanító. ILCSI Anti - Ageing & Hyaluron Ránctalanítás | Anti aging, Aging, Anti

Tartalom

  Főbb összetevők: erdei mályva, ginkgó, jukka, körömvirágolaj, mezei zsurló Ilcsi ránctalanító otthon: Használd hetente egyszer hidratáló, bőrmegújító, ránctalanító pakolásként.

  szemüveg plusz minusz

  BDIH minősítés: A német BDIH szövetség a vezető natúrkozmetikum gyártókkal együtt kifejlesztett egy irányelvet a természetes kozmetikumokra vonatkozóan. A BDIH emblémával ellátott termék tehát garancia arra, hogy valódi természetes, megbízható kozmetikumról van szó. Ilcsi néni, ban fektette le a vállalkozás alapjait.

  vicces boszorkányvarázslatok az öregedés ellen

  Az es éveknek a kozmetikai termékekre vonatkozó hiánya és a kiváló szakmai igényessége indította el a pályán az Ilcsi termékeket. Napjainkban is szorgalmasan dolgoznak és a kezdeti 28 termék immáron termékre növekedett. Napjainkra az Ilcsi termékek a világ negyven országában elismert és keresett kozmetikai termékek.

  anti aging taglines vígjáték

  Mindenhol nagy kuriózumnak számít a rendkívül nagy növényi tartalmú, jól azonosítható, magyar sajátosságokat magába foglaló, kiváló hatóanyag-koncentrációjú Ilcsi Ilcsi ránctalanító natúr kozmetikum. Az Ilcsi termékek immáron az Illatszeronline Drogéria Áruházban is megvásárolható.

  amino sculpt anti aging folyékony kollagén vélemények

  Az Ilcsi termékek mellett természetesen számos krémet és testkezelést is megtaláltok a Drogéria Áruházunkban.