Dekoltázsápoló krém - házilag | GastrOlaj, az egészségőr

Dekoltázsápoló krém

Elkészítés módja: Egy főzőpohárba kiadagoljuk az A fázis összetevőit.

dekoltázsápoló krém öregedésgátló krém retinol nélkül

Egy másik főzőpohárba kiadagoljuk a B fázis összetevőit. Mindkét poharat vízfürdőbe helyezzük, időnként megkeverve.

dekoltázsápoló krém legjobb anti aging termékek a 40-es évek számára

Mikor mindkét fázis eléri a 70°C hőfokot, levesszük a hőforrásról. A B fázist hozzátöltjük az A fázishoz és mixerrel keverjük 3 percig.

GastrOlaj, az egészségőr

A poharat helyezzük egy tál hidegvízbe, hogy meggyorsítsuk a kompozíció lehűlését, folytatva a keverést még 3 percig. Mikor a kompozíció kézmelegre hűlt, hozzáadjuk a C fázis elemeit, alaposan megkeverve mindenik után.

dekoltázsápoló krém elsődleges előnye anti aging készlet

Az így kapott krémet áttesszük a neki szánt tégelybe. Az öregedés jeleinek leküzdésére szánt krémet kapunk, melynek hatására bőrünk rugalmasabb, feszesebb, hajlékony és hidratált.

Extra-Firming Feszesítő Nyak- És Dekoltázsápoló

A tiszta bőrre visszük fel, könnyedén masszírozva az áll, a nyak és a dekoltázs környékét. A receptek az Elemental által forgalmazott termékek felhasználását hivatottak példázni, és pontosnak tekinthetők, azonban az Elemental nem vállal felelősséget a termékeinek a recept elkészítéséhez és értékeléséhez történő felhasználásával kapcsolatban, mivel az elkészítés és a felhasználás körülményei kívül esnek dekoltázsápoló krém Elemental ellenőrzési körén.

  • Helyreállítja a bőr fiatalos állapotát.
  • Nemrégiben érkezett hozzánk egy olvasói kérdés azzal kapcsolatban, hogy tulajdonképpen mivel is érdemes ápolni a nyak illetve a dekoltázs bőrét - a megszokott arcápolónkkal vagy pedig valamilyen speciális, célzott nyak- és dekoltázsápoló krémmel.

Az Elemental ügyfelének kell gondoskodnia arról, hogy a recept reprodukálása ne sértse a szellemi tulajdonjogokat, és hogy megfeleljen a mindenkor hatályban lévő szabályoknak és előírásoknak. A receptet elkészítő személynek a biztonsági adatlapokat kell figyelembe vennie az összes nyersanyag biztonságos kezelése érdekében, és teljes felelősséget visel a beszerzett és felhasznált anyagok biztonságos dekoltázsápoló krém helyes felhasználásáért és tárolásáért.

Az Elemental nem vállal felelősséget az dekoltázsápoló krém információk használatából eredő károkért, és nem anti aging termékek niacinamiddal felelősséget a kiválasztott anyagok, recept vagy módszer részben vagy egészben történő helytelen használatáért. Írva

NHẬN SẢN PHẨM CHÍNH HÃNG MIỄN PHÍ VỀ REVIEW KIẾM TIỀN VỚI ACCESS KOC #ACCESSTRADE #ACCESS KOC