Bausch & Lomb Rochester New York Artelac Nighttime szemgél 10g

Artelac szemgél

MÁRKA Üdítő: VÁLLALD BE! 2018 reklámfilm

Artelac TripleAction szemcsepp 10 ml Ezek a szemcseppek nem használhatók kontaktlencse viselése közben. A cseppek gyorsan hatnak, hogy tartósan megkönnyítsék a viszketést, az égést, a fáradtságot és más kényelmetlensé­geket. Nátrium-hialuronát A nátrium-hialuronát egy természetesen előforduló hidratáló anyag az emberi szemben és más szövetekben.

szerum lumineszce anti aging

Alkalmas érzékeny szemekre Az Artelac TripleAction természetesen előforduló összetevői nagyon gyengédek, így artelac szemgél szemekre is alkalmasak. A formula nem tartalmaz tartósítószert, és a cseppentő üveg innovatív kialakítása megkönnyíti az alkalmazást. A kellemetlen érzés vagy az irritáció első jele esetén egy csepp alkalmazandó az érintett szemre.

legjobb anti aging éjszakai krém ausztrália

Megjegyzés: Mivel a cseppek nem tartalmaznak tartósítószereket, a palackot az első kinyitást követő 6 hónapon belül kell elhasználni vagy eldobni. Mi okozza a szemirritációt? Az irritációt genetikai hajlam, allergia vagy diagnosztizált száraz szem szindróma okozza.

telomerek anti aging életmódbeli változások

Vannak azonban más külső hatások is, amelyek az érzékeny szemeket irritálhatják. A mobiltelefonok, számítógépek és televíziókészülékek kék fényének való kitettsége a szárazság gyakori oka, mivel ritkábban pislogunk, amikor ezekre a képernyőkre fókuszálunk.

Használati útmutató Betegtájékoztató A stresszes munkakörnyezet, az egész napi rohanás gyakran nem teszi lehetővé a szemet védő könnyfilm megfelelő regenerálódását. Tartós szemszárazság alakulhat ki, amelynek a tünetei naponta jelentkeznek. Előfordulhat az is, hogy Ön már használ valamilyen szemcseppet, esetleg műkönnyet, amelyik azonban estére elveszti hatását, emiatt különösen fáradtnak érzi munka után a szemét, ami esetleg artelac szemgél és könnyezik. Úgy érzi, mintha homok vagy idegen test ment volna bele, mégsem segít a gyakori pislogás. Ügyeljen arra, hogy ne dörzsölje szemét, hiszen az rendkívül káros lehet!

A szemek száradhatnak a fűtött vagy légkondicionált szobáktól, vagy a port, szél vagy füst hatásának kitéve.