Q10Power Ránctalanító Bőrkisimító Arcmaszk - NIVEA

Arcfeszesítő maszk

Tartalom

  • Solanie Alginát Ránctalanító maszk | Funkciók | Arcmaszkok
  • Anti aging bőr trükkök
  • Leghatékonyabb anti aging
  • Helia-D Professional Webshop Kozmetikusoknak - Maszkok, krém
  • Kiss Kriszta
  • Arcmaszk, pakolások és szérumok vásárlása Online | aranybanajovo.hu
  • Lavera basis sensitiv Q10 Ránctalanító maszk, 10 ml - Ecco Verde Online Shop

  Termékleírás Botox ránckezelő és bőrfeszesítő maszk hibiszkusz mag kivonattal és oligopeptidekkel A lehúzható gumimaszkok már régóta a kozmetikai kezelések fontos részei, napjainkban azonban méltán mondhatjuk, hogy reneszánszukat arcfeszesítő maszk.

  Előnyük nem csupán az, hogy értékes hatóanyagokkal vannak tele, de okklúzív hatásuknak köszönhetően támogatják is azok bőrbe jutását, valamint segítik a káros anyagok kiürülését a bőrből.

  Az alginát maszkok legfontosabb összetevője a tengeri barna alga Laminaria sejtfalában nagy mennyiségben előforduló viszkózus, gumiszerű anyag a nátium-alginát Algin. Ez a poliszacharid hidratálja és puhítja a bőrt, valamint lehetővé teszi a maszk könnyű elkeverését, felvitelét és megszilárdulását.

  legjobb anti aging éjszakai krém ausztrália legjobb bevált anti aging krémek

  Amikor a porított anyagot vízzel, vagy géles anyaggal kikeverjük, akkor hidrokolloid gél jön létre, amely egy úgynevezett depó az aktív hatóanyagoknak, ami biztosítja azok folyamatos kioldódását a bőrben. Az alginát maszkok tengeri moszatokat is tartalmaznak, melyek stimulálják a kollagén szintézist, fokozzák a vízmegtartó képességet és ásványi anyagokkal látják el a bőrt.

  Ezek a maszkok hidratáló hatásuknak köszönhetően gyorsan helyreállítják a bőr nedvességtartalmát, így a bőr sima lesz, csökkennek az apró ráncok. Már önmagukban arcfeszesítő maszk, hidratáló, mikrocirkulációt fokozó, feszesítő, pórus összehúzó, duzzanatcsökkentő és nyugtató hatással rendelkeznek.

  A bőrfiatalító hatásáról ismert Okra növényből kivont oligopeptidek gátolják a mimikai izmok arcfeszesítő maszk felelős idegek kommunikációját, így gátolva az általuk okozott ráncok képződését.

  glükofág és anti aging öregedésgátló arcolajok

  Növényi összetevői megakadályozzák a szabadgyökök képződését, így őrizve meg a sejtek egészségét és fiatalos működését. Minden bőrtípusra alkalmazható. Keverd a masszát gyorsan és erőteljesen homogénre, majd azonnal vidd fel a megtisztított bőrfelületre, a szem és száj környékét kihagyva.

  További niceShops üzletek Szeretjük a Cookie-kat Főként azért, mert így optimális vásárlási élményt tudunk biztosítani Önnek.

  Várj 15 percet, majd a megszilárdult gumiszerű maszkot egyben húzd le. A bőrön lévő maradványokat nedves kendővel távolítsd el.

  svájci öregedésgátló luxus csokoládé svájci postaköltség anti aging